Haukipullat


Näissä pullissa järvikalatkin kuten hauki maistuu herkulliselta.

Resepti kalapulliin:

1dl tilli-sitruuna creme bonjouria
0.5dl korppujauhoja
1kananmuna
500g jauhettua kalaa
1tl suolaa

Korppujauhoja
Öljyä

Sekoita creme bonjouriin korppujauhot ja kananmuna ja suola. Lisää kala ja sekoita massa tasaiseksi.

Laita lautaselle korppujauhoja reilusti. Pyörittele massasta kalapyöryköitä kosteilla käsillä, massa on tarkoitukdella löysää. Pudota pyörykät korppujauhoihin ja jauhota ne kauttaaltaan.

Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista pyörykät keski kovalla lämmöllä. (4-5 jos asteikko on 1-6.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: