Juustoinen makaroonilaatikko


Sulatejuusto tuo makaroonilaatikkoon ihanaa täyteläisyyttä ja juustoraaste gratinoituu laatikonpäälle ihanaksi, venyväksi ja aavistuksen rapeaksi kerrokseksi.

Juustoinen ja lihaisamakaroonilaatikko (4 annosta)

Vaikeustaso 🥄🥄🥄

400 g nauta-sikajauhelihaa
1 sipuli
1/4 tl cayennepippuria
1 tl valkosipulirouhetta tai 2 kynttä
1 rkl jauhelihamaustetta (meira)

1/2 pussia makaroonia
Lihaliemikuutio/lihaliemi fondy

1 prk Valio koskenlaskija ruokaa (se lusikoitava) (Ps. cheddar-makuinenkin varmaan toimisi loistavasti!!)
1 dl maitoa
1 kananmuna

Juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja mausta se. Keitä makarooni puolikypsäksi (jää hampaisiin kiinni) ja huuhtele kylmällä vedellä.

Voitele vuoka. Sekoita makaroonit ja jauheliha sekaisin vuoassa.

Sekoita muna-maito-koskenlaskija seos ja lisää se laatikkoon.

Paista 175 asteisessa uunissa n.35min.

Entistä selkeämpiä reseptejä ja innostusta tarjolla!

Kapustan varressa -blogin hiljaiselon syy on tässä: viimeisen vuoden ajan olen kehittänyt tuotteita, jotka kannustaisivat erityisesti lapsiperheitä yhteisiin ruoanlaittohetkiin ja tarjoaisi selkeämpiä ohjeita ruoanlaittoon. Tuotteiden ensimmäiset versiot ovat vihdoin myynnissä! Käythän tutustumassa, että mistä on kyse!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: