Sulatejuusto tuo makaroonilaatikkoon ihanaa täyteläisyyttä ja juustoraaste gratinoituu laatikonpäälle ihanaksi, venyväksi ja aavistuksen rapeaksi kerrokseksi.
Juustoinen ja lihaisamakaroonilaatikko (4 annosta)
Vaikeustaso 🥄🥄🥄
400 g nauta-sikajauhelihaa
1 sipuli
1/4 tl cayennepippuria
1 tl valkosipulirouhetta tai 2 kynttä
1 rkl jauhelihamaustetta (meira)
1/2 pussia makaroonia
Lihaliemikuutio/lihaliemi fondy
1 prk Valio koskenlaskija ruokaa (se lusikoitava) (Ps. cheddar-makuinenkin varmaan toimisi loistavasti!!)
1 dl maitoa
1 kananmuna
Juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja mausta se. Keitä makarooni puolikypsäksi (jää hampaisiin kiinni) ja huuhtele kylmällä vedellä.
Voitele vuoka. Sekoita makaroonit ja jauheliha sekaisin vuoassa.
Sekoita muna-maito-koskenlaskija seos ja lisää se laatikkoon.
Paista 175 asteisessa uunissa n.35min.
Vastaa