Sämpylät puurosta


Ylijäänyt puuro häviää hyvin näihin sämpylöihin joista tuli lisäks super pehmeitä!

Resepti pellilliseen sämpylöitä:

Vaikeustaso 🥄🥄

2 dl ylijäänyttä puuroa (kaura, ruis, neljäviljaa yms)
3 dl kuumaa vettä (kiehuvaa vettä jos puuro on ollut jääkaapissa)
1 ps (11g) kuivahiivaa
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl siirappia
1 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
2 dl hiivaleipäjauhoja

Sekoita vesi ja puuro sekaisin. Lisää muut aineet ja vaivaa taikinaa. Anna taikinan kohota rauhassa vähintään 30min.

Leivo sämpylät palleroiksi vehnäjauhoilla jauhotetuilla käsillä ja laita ne pellille kohoamaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Anna sämpylöiden kohota siihen asti kun uuni lämpenee. Paista sämpylöitä n.10min uunin keskitasolla.

Entistä selkeämpiä reseptejä ja innostusta tarjolla!

Kapustan varressa -blogin hiljaiselon syy on tässä: viimeisen vuoden ajan olen kehittänyt tuotteita, jotka kannustaisivat erityisesti lapsiperheitä yhteisiin ruoanlaittohetkiin ja tarjoaisi selkeämpiä ohjeita ruoanlaittoon. Tuotteiden ensimmäiset versiot ovat vihdoin myynnissä! Käythän tutustumassa, että mistä on kyse!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: