Linssikeiton salaisuus on huolellinen soseuttaminen. Kun keiton soseuttaa huolella, ei linssit jää rakeisiksi
Tomaatti-linssikeitto (4 annosta)
Vaikeustaso 🥄🥄
2 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
0.5 tl savupaprikajauhetta
0.5 tl paprikajauhetta
Lusikan kärjellinen cayennepippuria tai kuivattua chiliä
2 rkl öljyä
1 prk (230g) käyttövalmiita punaisia linssejä valutettuna
2 tölkkiä tomaattimurskaa
2 dl vettä (huuhtele näillä vesillä tomattimurska pönikät)
2 rkl hunajaa
Mustapippuria
200 g Valkosipulituorejuustoa
0.5-1 tl suolaa
Pilko sipulit. Kuullota sipulit öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää sipuleiden joukkoon mausteet.
Lisää tomattimurskat, linssit ja vesi. Lisää myös hunaja ja rouhittua mustapippuria. Anna muhia n.15min.
Soseuta keitto huolella ja lisää valkosipulituorejuusto. Maista tarvitseeko keitto mielestäsi suolaa. Lisää tarvittaessa.
Vastaa