Pikaista pinatti-fetapastaa! Tää ei oo se kevein kasvisruoka, mutta hyvää tää on!
Resepti 4 annosta
noin. 350-400 g spaghettia
Vettä
suolaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 melko mieto chili
Öljyä
3 dl ruokakermaa
200 g pinaattia
n. 200 g salattijuustokuutioita
(Kaapista löytyvää juustoa raastettuna)
Keitä pasta suolavedessä. Hienonna valkosipuli, sipuli ja chili ja kuulota niitä paistinpannulla öljyssä miedolla lämmöllä. Kun sipulit on kuulottuneita, mutta ei palaneita, lisää pakaste pinaatti ja ruokakerma panulle. Sekoita kunnes pinaatti sulaa. Lisää juustokuutiot ja kuumenna kastike kuumaksi. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkkoon. Kaiva jääkaapista juuston jämät ja raasta ne pastan päälle.
Vastaa