Tonnikalapastavuoka tuo vaihtelua arkiruokiin! Alun alkujaan tää resepti on mun siskolta, joten tämä on mun mielestä mun siskon herkullinen bravuuri.
Tonnikalapastavuoka 4 annosta
Vaikeustaso 🥄🥄🥄
250g pastaa
1 kala- tai kasvisliemikuutio
vettä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
0,5 paprika
loraus öljyä
200 g ruohosipulituorejuustoa
1,5 dl maitoa
3 150g tonnikalapurkkia
n.10 kirsikkatomaattia
Mozzarellajuustoraastetta
Kuori ja pilko sipuli ja paprika. Kuulota sipuleita ja paprikaa tilkassa öljyä. Lisää valutetut tonnikalat, tuorejuusto ja maito. Keitä pasta melkein kypsäksi fondilla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja huuhtele se kylmällä vedellä. Yhdistä kastike ja pasta ja kaada seos uunivuokaa. Leikkaa kirsikkatomatteja pienemmiksi ja asettele niitä vuoan päälle. Ripottele pinnalle kourallinen juustoraastetta. Paista vuokaa n.30 min 200 asteisessa uunissa.
Vastaa