Ihan vielä ei mun parvekepuutarhasta saa satoa ,mutta melkein tästä visipuurosta sen voi jo maistaa, sillä tällä kertaa tätä vispipuuroa sulostuttaa raparperi ja mansikka!
Raparperi-mansikkavispipuuro (6 annosta)
Vaikeustaso 🥄🥄🥄
6 dl mansikkamehua (laimennettua)
n.5 dl raparperia
n.5 dl pakastemansikoita
1 dl sokeria
1 dl mannasuurimoita
Leikkaa raparperi paloiksi ja keitä paloja ja mansikoita mansikkamehussa noin 5 min. Soseuta mehu ja lisää sokeri. Lisää mannasuurimot tasaiseen mehuun koko ajan sekoittaen.
Keitä puuroa noin 10 min miedolla lämmöllä. Jäähdytä puuro.
Kun puuro on melkein huoneenlämpöistä tai edes kädenlämpöistä, vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sirottele puuron päälle vähän sokeria, että siihen ei tule ”kuorta”. Nautiskele alkavan kesän ja vaniljakastikkeen tai maidon kanssa.
Vastaa